Iosif, presedinte si director executiv. Nu doar un visator

Cartea scrisa de dr. Rivelino Montenegro, Iosif, Presedinte si Director Executiv. Nu doar un visator prezinta 7 principii care ii pot ajuta pe tineri sa se bucure de implinire in viata si succes in activitatea profesionala.

Iosif a visat ca va fi un conducator, dar nu si-a imaginat cate dificultati a trebuit sa invinga pentru a-si implini visurile. Tradat de fratii lui, vandut ca sclav si intemnitat pe nedrept, Iosif a parcurs un drum greu, prin care a invatat ca, pentru a avea succes profesional, nu este suficient sa visezi.

Dupa un studiu detaliat al vietii lui Iosif, in Egipt, dr. Montenegro prezinta caracteristicile care au fost vitale pentru succesul lui Iosif si care ii sunt necesare fiecarei persoane care are de infruntat lupta feroce si, uneori, nedreapta a ascensiunii catre succesul profesional.

In carte sunt prezentate mai multe interviuri cu persoane care au experimentat atat esecul, cat si succesul in activitatea profesionala. In plus, cartea are un capitol bonus cu idei practice pentru orice tanar care este la inceputul activitatii profesionale.

Aceasta carte este ideala pentru

•Studenti

•Elevi de liceu

•Tineri antreprenori

•Tineri care sunt la inceputul carierei

•Cei care, desi fac tot ce pot, totusi nu au gasit un loc de munca sau sunt intr-un blocaj in viata profesionala.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *